1990
Label: Dureco - 1152124 • Format: Cassette Compilation • Country: Netherlands • Genre: Pop •
Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild - Corry* - 14 Hits Van Corry: Ik Hoor Nog Je Stem (Cassette)

View credits, reviews, tracks and shop for the Cassette release of "14 Hits Van Corry: Ik Hoor Nog Je Stem" on Count: 3.

Corry Konings - Tranen heb ik om jou vaak gehuild.

L'album des Corry - 14 Hits Van Corry: Ik Hoor Nog Je Stem | Ik Hoor Nog Je Stem,Ik Zie De Zon,Zonder t Te Weten,Vaarwel Ik Zal Geen Traan Meer Om Je Laten,Paloma Adé,Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild,Huilen Is Voor Jouw Te Laat,Dagen En Nachten,Mijn Stil Verdriet,Wacht Niet Te Lang,Rozen Die Bloeien,Adio Adio en téléchargement gratuit.

Tranen heb ik om jou vaak gehuild, maar dat is nu toch voorbij 't Leven bij jou was enkel verdriet en pijn voor mij Tranen heb ik om jou vaak gehuild, maar nu laat ik jou toch staan Niemand zal geloven wat je mij al die tijd toch hebt aangedaan Het is voorbij, het is voorbij Al wat overbleef is spijt voor jou .

 · Read about Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild by Corry Konings and see the artwork, lyrics and similar artists.


Константин Цеков - Крилете На Рибите (Cassette, Album) Soul Dracula - Johnny Sax - Non Stop 1 (8-Track Cartridge, Album) Celebração De Núpcias - Egberto Gismonti - Dança Das Cabeças (Vinyl, LP, Album)

2 Replies to “Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild - Corry* - 14 Hits Van Corry: Ik Hoor Nog Je Stem (Cassette)”

  1. Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild Lyrics: Tranen heb ik om jou vaak gehuild, maar dat is nu toch / Voorbij / 't leven bij jou was enkel verdriet en pijn voor mij / Tranen heb ik om jou vaak.

  2. Download Corry - 14 Hits Van Corry: Ik Hoor Nog Je Stem | Ik Hoor Nog Je Stem,Ik Zie De Zon,Zonder t Te Weten,Vaarwel Ik Zal Geen Traan Meer Om Je Laten,Paloma Adé,Tranen Heb Ik Vaak Om Jou Gehuild,Huilen Is Voor Jouw Te Laat,Dagen En Nachten,Mijn Stil Verdriet,Wacht Niet Te Lang,Rozen Die Bloeien,Adio Adio flac free.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *