2000
Label: Doe Maar Music Bootleg - DMMB*DCDtwee • Format: 2x, CDr Compilation, Unofficial Release • Country: Netherlands • Genre: Pop •
Doe Maar Net Alsof (Ahoy 24 Mei) - Doe Maar - Toen En Nu (CDr)

 · Doe Maar Samenstelling De bekendste 'Doe Maar'-samenstelling is: Henny Vrienten (Tilburg, 27 juli ): zang en basgitaar; Ernst Jansz (Amsterdam, 24 mei ): zang en toetsen; Jan Hendriks (Mill, 20 september ): gitaar en zang; Jan Pijnenburg (Vught, 29 december ): slagwerk en zang. Dit is de groep die op alle posters en in alle.

 · En het valt nog maar te bezien of ze die 25 shows volgend jaar alsnog gaan krijgen.’ Ook Phil ziet een groot gedeelte van zijn inkomen opdrogen. Gelukkig ligt het zwaartepunt van de activiteiten voor zijn artiesten iets verder in de toekomst. In het najaar. Aan die strohalm houdt hij zich nu maar vast.

 · Dus trap er niet in, beste medelander, want Engelen en Thieme en de rest van die coterie zijn degenen die willen dat wij juist hèn napraten, en dat wij ze aan de macht helpen en aan de macht houden. Ik weet niet hoe groot die club is maar ze bestaat en regulier of niet, bewust of niet, men steunt men elkaar, zoals hij nu mevr.

Doe Maar. Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome. Previous Next. WO. 03 MEI. DOE MAAR uur Ahoy, Rotterdam. Hoofdprogramma Doe Maar. Voorprogramma Eboman.

Doe Maar is een Nederlandse popgroep, die invloeden uit onder andere ska, punk en reggae combineerde tot een eigen band bestond oorspronkelijk van tot Doe Maar had in die jaren vooral succes bij overwegend jeugdige fans, vooral jonge tienermeisjes.


Remember - Autonomy - Autonomy (Vinyl) I. Echoes From The Elvish Woods - Rhapsody Of Fire - Triumph Or Agony (CD, Album) My Life Aint The Same - Lacy Gibson / Big Leon Brooks Blues Harp Band / Andrew Brown - Living Chicag

3 Replies to “Doe Maar Net Alsof (Ahoy 24 Mei) - Doe Maar - Toen En Nu (CDr)”

  1.  · Ook de versies van Doe Maar Net Alsof, Nachtzuster en Je Loopt Je Lul Achterna zijn klasse. Opvallend is hoe geruisloos het nieuwe repertoire past tussen de ouwe hap, met Watje en het schitterende Bij Elkaar voorop. Want comebackplaat Klaar maakte aanvankelijk maar één ding duidelijk: dat toen toen was, en nu nu is/5(78).

  2.  · Pinkpop Geleen (): Doe Maar Net Alsof, Zoek Het Zelf Maar Uit, Belle Hélène, Is Dit Alles, Heroïne, Nachtzuster, Alles Gaat Voorbij, Je Loopt Je Lul Achterna, Tijd Genoeg, Pa, Smoorverliefd, 1 Nacht Alleen, Of Hij Bestaat Kan Niemand Zeggen, Lajéninaja ###. Feesttent in Berghem.

  3.  · De "jongens" waren ouder maar de kwaliteit van het concert, verbluffend! Ik ben nu 33 jaar, maar voelde me weer even "die tiener van toen". Ik was ook heel blij toen de cd uitkwam, dank je wel DOE MAAR en iedereen die het mogelijk maakte. Mannen van DOE MAAR geniet maar van jullie oude dag, jullie hebben het verdiend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *