1974

Ik Ben Ik - Boudewijn De Groot - Ik Ben Ik (Vinyl)

Boudewijn De Groot Ik Ben Ik Lyrics. Ik Ben Ik lyrics performed by Boudewijn De Groot: Laten we een afspraak maken als ik jouw aanraak mag jij mij aanraken als ik jouw bekijk mag ik jouw bekijken als je mij ontwijkt mag ik jouw ontwijken Laten we ons niet vergissen Als ik jouw mis moet je mij maar missen en als jij niet klaagt zal ik ook niet klagen als je mij verdraagt mag ik jouw verdragen.

Boudewijn De Groot - Ik Ben Ik.

Ik ben ik / Buiten, a Single by Boudewijn de Groot. Released in October on Decca (catalog no. ; Vinyl 7"). Genres: Levenslied.

Ruud Engelander / Boudewijn de Groot Laten we een afspraak maken: als ik jou aanraak, mag je mij aanraken, als ik jou bekijk, mag je mij bekijken, en als jij niet klaagt zal ik ook niet klagen, als je mij verdraagt, dan zal ik jou verdragen. Want ik ben ik en jij bent jij, tenminste een van ons is vrij, gelukkig viel het lot op mij. Want ik.

Bekijk de songinfo van Boudewijn De Groot - Ik Ben Ik op de officiële Nederlandse Top website.


Dylanesque - The Spring And The Land Hobo Band* - Live In Exile (CDr, Album) Fellini Games - Various - Dolce Vita (CD, Album) Russian Airs (Souvenir De Moscou Op. 6)

3 Replies to “Ik Ben Ik - Boudewijn De Groot - Ik Ben Ik (Vinyl)”

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Ik Ben Ik" on Discogs/5(3).

  2. View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Ik Ben Ik / Buiten" on Discogs/5(8).

  3. Laten we 'n afspraak makenAls ik jou aanraak mag je mij aanrakenAls ik jou bekijk mag je mij bekijkenMaar als je mij ontwijkt dan zal ik jou ontwijkenLaten w.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *